Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Házhozszállítás

EBÉDRENDELÉS

Rendelésed a regisztrációt követően tudod leadni a honlapunkon keresztül legkésőbb reggel 9 óráig. Tehát: ha a szerdai napra szeretnél rendelni, akkor szerda délelőtt 9 óráig küldd el a rendelésed az oldalon keresztül! Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes már előző este rendelni, hogy kalkulálni tudjunk Veled a következő napi kiszállításokkal kapcsolatban. Olyan címet adj meg, ahol gond nélkül át tudod venni a megrendelt ételeket 11 és 14 óra között! Minél pontosabb leírást adsz meg a szállítási címhez (pl.: kapucsengő, irodaház portáján történő leadás, stb.), annál könnyebb dolga lesz a futárunknak és így mindenki boldogsága maximalizálható!
 

FIZETÉS

A rendelésed összegét fizetheted:
készpénzzel - futárunknak, az ebéd átvételekor.
bankkártyával - futárunknak, az ebéd átvételekor.
banki átutalással - számlaszámunkra történő előre utalással.
Megrendelésed a fizetést követően érvényesítjük!
Kedvezményezett neve: Sorry Meat Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77415945
A megjegyzésben tüntesd fel a visszaigazolt rendelésszámot!

 

KISZÁLLÍTÁSI TERÜLET

A házhozszállítási területünket az alábbi térképen láthatod. A leggyorsabban a bisztrónk környékén, a 11. kerületben tudjuk vállalni a kiszállítást, a területet azonban folyamatosan bővítjük. Amennyiben szeretnél rendelni tőlünk, de a címed nem esik a bele a kiszállítási területünkbe, akkor írj nekünk a freeatbisztro@gmail.com e-mail címre! Megpróbálunk közös nevezőt találni és előfordulhat, hogy akár már másnap kopogtatunk az ajtódon!

 

TORTARENDELÉS

Tortarendelést ezentúl nemcsak személyesen vagy telefonon, hanem itt, a weboldalon keresztül is le tudsz adni, illetve a bisztrónkban átvenni! Jelenleg kétféle méretben, 8 és 12 szeletes kivitelben készítjük el a megrendeléseket. 
Rendeléskor a megjegyzés résznél jelezd majd számunkra, hány szeletes tortával készüljünk!

 

Köszönjük szépen a segítséged és a rugalmasságod! Cserébe ígérjük, hogy isteni finomat főzünk majd! :)

 


 

Keresés